Набат

Люди світу на хвилину встаньте!
Слухайте, слухайте:
Гуде зі всіх сторін-
Це сирени виють в Україні
Та церковний дзвін,
Та церковний дзвін.
Це воскресла знову і змужніла
В цьому гулі українців кров,
Люди наші вирвуться із пекла
І повстануть знов,
І повстануть знов.
Сотні тисяч нових добровольців
До нас прямують попри залпи ГРАд,
Інтернаціональні формуються колони
Молодих хлоп'ят
Молодих хлоп'ят
Чуєте громові ви раскати?
Ні, це не гроза, а УРАГАН,
Атомною кнопкою Росія
Хоче людство знищіти. Не дам!
Люди світу на хвилину встаньте!
Слухайте, слухайте:
Гуде зі всіх сторін-
Це сирени виють в Україні
Та церковний дзвін,
Та церковний дзвін.
Дзвін пливе, пливе
Понад землею
І гуде новинами ефір:
Люди світу, ви пильніше втроє
Зберігайте мир,
Зберігайте мир!


Рецензии