новы снег

Новы снег
як новы  сон
пёркамi анёлау
накрывае чысцяней
цiш лясоу i долау

Прыгажэе на вачах
маладая  вёска
белым ветрыкам
ляцiць
щасця пагалоска

Так у велiччы праста
невясомай ношай
сыпле Божья мілата
сцiплаю раскошай


Рецензии