З глибини
( по 129 псалму )
Коли читаю в Біблії псалмИ,
То особливо цей мене торкАє,
Бо в ньому бідолашний з глибини,
У розпачі до Господа волАє.
Із серця глибини, взиває він,
І з глибини нещастя, із безодні,
У молитвах, не встаючи з колін,
На милість уповаючи Господню.
Благає, щоб Господь його почув,
Хоч він у беззаконнях і провинах,
І щоб на них уваги не звернув,
Бо хто тоді спасеться, хто не згине.
Надіється душа його і жде,
Ще більше ніж поранку жде сторОжа,
Що Бог пробачить, і спасти прийдЕ,
Бо в ньому милість, каже Слово Боже.
І зараз наш український народ,
На Бога склав усю свою надію,
І вірить, що поможе нам Господь,
У ці часи пекельні для країни.
Бо визволення наше тільки з Ним,
Від прогріхів своїх, і цих проклятих,
Із Каїновим знаком ворогів,
Які прийшли братів своїх вбивати.
25.02. 2022 р.
Свидетельство о публикации №122030505835