Бабулiн агарод
Ленаваты мужычок.
У радок пасела блізка
Ружашчокая радзіска.
Да сланечніка патроху
Прычапіўся вус гароху.
Цераз поле наш гарбуз
Распускае доўгі вус.
Дужа вострыя сцябліны
Выстаўляюць цыбуліны.
Не сабраць у дзьве рукі
Маладыя агуркі.
Повен радасці, шчадрот
Наш з бабуляй агарод!
2018-06-06
#детство #огород #природа #радость #любовь #бабушки #внуки
Свидетельство о публикации №122030504145