Горять свiчки

Горять свічки -
Вже не суттєво,
Це медитація, молитва
Чи контемпляція.

Таємно
В кожній душі триває битва.

І темний змій,
Хтонічно-хтивий,
І сірий вовк,
Грубезно-дикий,
Усі вони вони живуть в людині,

Такій живій, багатоликій.

І кожен з нас годує звіра,
І кожен янголом літає,
А молитви - проста офіра,
Що зла сліди в душі стирає.


Рецензии