Свiтанок

Світанок без тебе,
Скуйовджене небо,
Молитва сумна,
Квіти біля вікна.

Пустельні дороги,
Машини-піроги,
Доріг океан,
Надвесінній туман.

Неприбрані пасма,
І доля прекрасна,
Де зорі шепочуть
Пісні нам пророчі...

Чи чуєш ти кроки
Невпинної долі?
Тепер всю країну ти йдеш боронити.

Носи мої вірші,
Мов хрест, біля серця,
А я поливатиму
Римами квіти.


Рецензии