Yevshan zillya

Її пісні - євшан-зілля,
А в серці - доленосна призма,
І вкриє голос всі поля,
Романтика патріотизму.

І в темній глибині очей
Любов та віра - чистий посаг,
І знов мелодії ночей,
І знов вона танцює боса...

І джаз ускладнює маршрут
Мелодій дивних, неповторних,
І погляд сильний, мов салют,
І доля грізна, мов валторна...

Немає рішень надпростих,
Та є життя сценарій чуйний.
Вона плете з високих слів
Пейзаж величного Вертумна.

*Присвячується українській співачці Джамалі.


Рецензии