Ольга Свята

Святість її - у посиленні духу,
В давніх словах - її мстиве закляття,
В серці - пульсація вічного руху.
Ворог впаде. Його серце - в багатті.

Ольго Свята! На народ знову зглянься
Поглядом світлим та океанічним!
Сильні міста, їх лише не чурайся,
Воля хай нас береже титанічна!

Ольго Свята! У вогненнії шати
Вдягнена доля твоя канонічна.
Ти всіх навчила в недолі кохати,
Силою помсти долаючи відчай.


Рецензии