снег у красавику

Павольнай
пульхнай
пехатой
скрозь хмар
ня сомкнутыя вейки
абшарным шляхам
снег iдзе
каму на щасце
а каму
на зьдзекi
I гэты снег
не здiвiць нас
ни цiшынею
ни пяшчотай
а толькі ліслівай тугой
з марознай
выцвiлай
iстотай
Зашчыме сэрца
нi бы у жмень
каменне сцiснутае раптам
здагадкай
гэты снег iдзе
у красавiку
няёмким
жартам


Рецензии