Молитва за любов

Я молюсь за Україну!
І за весь народ!
Хай війна ця щезне, згине!
Зламати б її код!

Код зламати, стерти з дисків
З пам'яті Землі!
Щоб наступні покоління
Не знали війни!

Щоб не знав ніхто розрухи
Горя і біди,
Мир, любов лиш процвітали
Та цвіли сади!

В Біблії є від Матвія
Золоті слова:
-"Люби ближнього свого!"
Вороття нема!

Зараз час такий настав,
Вибирай собі
На чиїй ти стороні:
Світла чи пітьми?!

Світло боже - це Любов!
Ненависть - це тьма!
Наші душі зачерствілі
Часто в них зима...

Всі хто ненависть в собі
Щедро засіва...
То який врожай зберуть
Як прийдуть жнива?!!!

Знаю, знаю по собі
Праця нелегка
Зберегти в душі любов
В час коли війна!

Коли гинуть навкруги
Люди, діти всюди!!!
Серце рветься на шматки
Від болю та туги!!!

Але істина одна!
Хай звучить повсюди:
Нас врятує лиш Любов!!!
А ненависть-Іуда!


Рецензии