Народ России - раб России

Народ Росії –
раб Росії.
Царює той народ,
як раб.
Він вічно в пошуках
Месії,
чи Путін то,
чи Дональд Трамп.
Сама Росія –
теж месія
в меті загарбати
весь Світ,
і в Світ
кривавий розбрат сіє
там, де проліг
свободи слід.
Не треба бути
ясновидцем,
щоб розпізнати
що то є
ота Росія
з тою міццю,
що Україна
пізнає.
Раби Росії
тягнуть в рабство,
в раби рабів,
в їх «руській мір».
Раби Росії
пруться в панство,
як вперся в панство
їх кумир.
З якого пекла,
чи то раю
рабів-невігласів
в імлі
Росії рило
випирає
на нашій
змученій землі?
Чому під Богом
це існує?
І хто це горе
роздає?..
«Небесний царю!
Суд Твій всує,
І всує
царствіє Твоє»

PS

Ніколи вже не буде раю
на тій, сліпих рабів, землі.
Росія шлях не вибирає,
Росія на гарматах грає
і сходить в пекло… у імлі.


Рецензии