Загадка
Для усіх забаў ён вабны.
Лазіць ён на дзьверы, дах,
Шпацыруе па платах,
Ходзіць, дзе няма дарогі,
Чысціць футра, мые ногі,
Як наеўся, то вурчыць,
Вас ён можа правучыць!
Наймілей для ўсіх дзяцей
Гэты мяккі чарадзей!
#домашиеживотные #cat #коты #безкотажизньнета #вершы
Свидетельство о публикации №122030301970