Стивен Крейн Charity thou art a lie,

К ближнему милость, ложь ты еси,
Жёнам забава,
Услада отдельным мужам.
Для правосудия,
Виждь, капища стены
Прозримы
Из-за твоих очертаний резких теней.




*****************************************
Charity thou art a lie, by Stephen Crane

Charity thou art a lie,
A toy of women,
A pleasure of certain men.
In the presence of justice,
Lo, the walls of the temple
Are visible
Through thy form of sudden shadows.


Рецензии