Захища мо св т
Слову Богу
з трепетанням
присвячується
Бач, ви прийшли дітей вбивати.
І ви нас хочете в землю
запхати? —
Це ми вас в землю
всіх й позапихаємо!!
І вас, людей ніби «культури»,
Що йдете супроти Христа —
під атом!
І нас — багато, весь світ,
це є багато, —
Як ви з дияволом — так ми в Христі!
не ми самі —
словом Христа лупаємо!!!
Майбутнього не знаєте:
Могли б спитати в Лаврах
в старців:
Непереможні ми!
Світ — українці. Люд всього світу,
вибір світу
захищаєте!!
01.03.2022
Свидетельство о публикации №122030105127