х ло

Кровью Ненька моя та сльозами залита,
Насува на поля сарана московита,
Пламеніє розпахане градами рідне село.
За країну, свободу, життя стали люди,
Не пробачать ніколи вони, не забудуть.
Україна Була, Є і Буде!
А утін х@ло!!!

Ми ідемо до бою, до запеклої битви.
З нами Правда, і Зброя, і Сила Молитви.
Захищає нас Матінка Божа, бере під крило.
І палає земля під ворожим солдатом,
Битим кулею,  шаблею і постулатом -
Україна Була, Є і Буде!
А утін х@ло!!!

Кожен, хто незапрошено сунеться в хату,
Кожен, хто хоче в мене Країну забрати,
Зарубайте, аби не забути, собі на чоло:
Українцям нічого чужого не треба,
Та розірвуть за землю свою і за небо!
Україна Була, Є і Буде!
А утін х@ло!!!


Рецензии