Гiмн нацистiв

   (радость подонков при откритии АТО)
"Зруйнуємо міста щасливі!
В їх жилах кров не та біжить!
Вони - не титульні, червиві!
Навіщо їм на світі жить?

Ми будем вішать знову й знову!
І жар майдану не здолать.
Ми любим так співучу мову,
То ж йдем на схід вбивать, вбивать!

Коли півкиєва  горіло,
Ми розбудили сатану,
Нам так кортіло і боліло
Відмстити ще за ту війну!

Як би ж оті красноголові,
Тоді ще, німцям продули,
То все б владналось чудово
І ми б в Європі вже були!

Ми всіх їх с попелом змішаєм!
В безводдя кинем і пітьму!
Одним в грудях тепер палаєм:
Йдем на карательну війну!"
              2014г. Луганск


Рецензии