Де ти?

Ой, леле, де ти, любий,
Де ти, о доле світла?
Нехай тебе не згубить
Біда, що лізе в вікна.

Нехай у серці сила
Та в розумі тривога
Несуть тебе на крилах
До миті перемоги.

Ой, леле, де ти, любий?
Мої вже змерзли квіти,
Та погляд твій усюди -
Не можу не любити.


Рецензии