Сонце

Сонце розбите,
Серця трембіта,
Подив і страх у дитячих очах.

Ми не чекали цієї навали,
Темно у вікнах,
Незручно в садках.

Там, де палає знеструмлений обрій,
Доля пульсує в гарячих серцях.

Нас захистять наші сильні герої,
Знову піднімем священний наш стяг.


Рецензии