Лист до пидораса

Путін, довбана скотина,
Забери із України ,
Всю свою ібану рать !
Падло, в рот тебе ібать !

Вже переступив всі межі,
послуги твої ведмежі,
Тут нікому не потрібні,
Іхай нахуй, гад невірний!

Скоро Бог тебе накаже!
Ти не розумієш даже,
Скільки горя натворив,-
Хто тебе сюди просив ?

Козолуп , ібаний карлик,
Всі твої зусилля марні,
Наш народ непереможний,
З нами Бог , а ти порожній!

Ти підняв на Київ руку,
Батька руської землі?
Скоро зрозумієш, суко,
Бо дістанемо й в кремлі.

На кіл виродка посадим,
Пикою до мавзолею,
Зустріча хай в пеклі братик,
Твій кумир володя ленін !


Рецензии