Мэхэббэт йолдызы

Мин шэулэмдэ - уз мэхэббэтем курдем,
Зиhенемдэ ул сихри бер томан.
Анда мин мэхэббэт рухы таптым,
Бакчасы исэ бер Илаhи урман.

Мина уз союен анлатып
Мин алдым бер илаhи кыяфэт.
Мэхэббэт ул чиксез бер тормыш,
Мэхэббэт матур-алса Илаhи коч.

Бу союнен лэззэтле очрашуы,
Йорэклэрдэ калыр уелып.
Кунелдэ-гашыйклык,сою эсэре
Галэмдэ алды исэ юл салып.

Мэхэббэт hич кайчан онтылмас,
Мэхэббэт йолдызым кабынды.
Мэхэббэт йолдызынын мэнгелек бер уты
Балкып торыр гашыйкларга нуры...


Рецензии