Марш непокоренных

Знову хмари згустилися над батьківщиною
Вовк у шкурі овечій вже біля кордону
Хоче він панувати моєю країною
Мріє знищити назавжди нашу волю.
Ворог сильний, підступний, пощади не буде.
Хай лякає його єдність наша,
Та лякають до смерті його наші люди,
Що країну свою захищають безстрашно
Ми захистимо тобі, Україно.
Нації слава, смерть ворогам.
Ти для всіх нас мати єдина,
Усім дочкам своїм та синам.
Правда кривду погану знов переможе.
Нас  не зламати, не підкорити.
Душу, тіло свої за свободу положим,
Щоб рідній Україні вільною жити.


Рецензии