Нацики
Європа зможе нас піднять!
За вишиванку й мову рідну
Гайда в Донбасс людей вбивать!
Бож правда - націоналістів:
Таке нещастя нічим крить -
Ті сім мільонів терористів
Нам заважають в щасті жить!
Їм, бачте, мовонька не мила...
Про рівність й право їх байки!
То ми - одна лиш правда й сила!
Хай здохнуть всі, хто не такі!" -
От патріоти як кричать...
Хоч вже и крові по коліна...
Що ж то за мова соловьї на,
Що все штовха людей вьбивать?
В Європі пишуть скрізь "не вбий!",-
Так дуже люблять птаха й звіра.
Що ж то у Неньки - правда й віра -
Вбивати всіх, хто не такий?
...Пішла Вкраїною рубака...
Душа злітає тут і там.
Вбиває в полі хлоп козака
В угоду єврокоролям....
Чи ж розум в кого запрацює?
Для чого кровопролиття?
Сміються всі, хто не воює,
Бо їх життя - то є життя!
Демократичні там ідеї...
А ті холопи полягли,
Щоб блюдолизи і євреї
У вищі крісла заповзли...
У них в очах - одні червінці,
Ото й мораль у них така:
Життя простого українця
Не варте навіть мідяка!
І дурість мізки вивертає:
Навіщо ж сіять, будувать?
Як десь посад не вистачає -
Стрибай і йди когось вбивать!
Їм правду - гріх і говорити.
Комфортніш - корпатись в гівні!
Та ж прагнуть щастя відродити
На передплаченій брехні!
2014г.
Свидетельство о публикации №122022507350