Украинцам

Що не день - то бiльшi втрати...
Кров знецінена в мочу.
Підняли фашизм на прапор -
Пийте, браття, досхочу!

Ми - гівно, а ви - найкращі?
Дострибались? Я - мовчу...
Вам хотілось з неба каші?
Їжте, браття, досхочу!

Відреклися діда слави,
Щоб служити палачу?
Й зруйнувать за це державу?
Тіштесь, браття, досхочу!

Гинуть люди вже від мору...
Запах втрачений борщу...
Вже ЕС наступить скоро -
Плачте, браття, досхочу!
                2014г.


Рецензии