Слава Героям Змеиного

- я русский корабль,  сдавайся, сдавайся !
- Я - Острів Зміїний - і не переймайся !
- Не понял, по-русски, сдавайся со страху !
- Ти волю не спинеш, іди собі в yahoo.
Ох, любі синочки, де щастя прийдешнє ?
Ох, любі хлопчиськи, герої справдешні !
Мої побратими, покревні, одвічні.
Вам вічно палати у пломіні свічки.
І ви боронили !  І ви не віддали
ані лушпанини від п'яді жаданій !
І в кожній оселі, і в кожнім сердечку
по всій Україні ви звили гніздечко.
- я русский корабль,  как слышно ? сдавайтесь !
- Я - Острів Зміїний, і не переймайся !
- Я русский, не понял ?  Сдавайся со страху !
- Ти злодій, загарбник, іди собі в Yahoo.
 


Рецензии