Бэхет сина сорыйм

Сине яратмасам
Нэрсэ ул чакта тормыш?
Син бэхетле булсан
Мин дэ бэхетле бер язмыш

Мин ялынып сорыйм синнэн,
Мин бэхет сина сорыйм,
Уч тобемдэ булган йорэкнэ,
Мин сина тик итэм

Мин кукрэгемэ сине кочам,
Барсы да миндэ калачак.
Мин бэхет сорыйм синен очен,
Чын мэхэббэтэт эле атачак


Рецензии