нащадкам могол в здаватись без бою?

нащадкам моголів здаватись без бою?
Мадярам Карпати узяти й віддати?
А як  там ті ляхи? Вони ж наші браття!
І хто ми? арійці, словяни, поляни ,
 древляни,трипільці, високі русини,
,і Гоши Магоши сини, печеніги
безмежно красиві волинські дуліби
 себе захисти чи ми не змогли би?


Рецензии