Киця

Хто такий пухнастий, хто такий м'якенький?
А це наша киця-Мурочка сiренька.
Голосно муркоче, ластиться до нiг,
Мабуть, рибки хоче i смачний пирiг.
Мисочку сметанки, трiшки молока,
Киця jсти просить, бо вже й спать пора.
Звернеться клубочком бiля наших нiг,
Як же ми без кицi, хто без кицi звик?
Хто спiймаэ мишку, втiшить у бiдi?
Киця в нас найкраща, любим кицю ми!


Рецензии