Уходят все...

Уходят все,
     нет к небу опоздавших,
Но важно лишь одно:
       каков итог.
В числе ль ты всех
       любивших, не предавших.
Иль среди тех,
        кто верным быть не смог...

****
Підуть усі
    Затримки не буває
Важливо тільки:
    висновок який.
Був серед тих,
     хто віре та кохає,
Чи біля тих
      хто розумом лихий...
       


Рецензии