ВальдемарЪ Керенский

  Need i sometimes
 to touch the road

 by feet which are not mine
 to get quick run before to fly

 the path in dark
but landscape is so bright

   No relatives to say
the last :
 -  Теперь-уж  ~то ,  - Прощай   -  ?
 -  Чего - ? !

 По скользким стенкам
выберусь с могилы
  ( Цементовоз кто ? подогнал  )

 Я Вал-демар Керендский 
 это  я  : 

  Луна , вселенная & Mars

 Когда за зимний-край привидется зарница
 Знай - это он ,

  проститься
 


Рецензии