black sun

in scarlet hues paranoia is blooming
in neighboring Universe war has broke out
the magnetic field of battle of doom
with deadly wave is covering us

if it blows up, this raven black sun
all in this life will turn upside down
ordinary world will never return, it will never return
calling alarm, hear the bell toll
pulled by our freedom's sorrowful ghost
but they won't hear and they won't help, those dead gods

sources of light in boundless night
glimmer of stars and sparks of the cigs
the planets' last march is about to start
and everyone will draw a fortunate tic




Би-2 – Черное солнце

В багровых тонах расцвела паранойя.
В соседней Вселенной случилась война.
Магнитное поле неравного боя
Смертельной волной приближается к нам.

Если взорвётся чёрное солнце,
Все в этой жизни перевернётся.
Привычный мир никогда не вернётся, Он не вернётся.
В колокол бьёт, объявляя тревоги,
Печальный призрак нашей свободы.
Но не услышат и не помогут Мёртвые Боги.

В бескрайней ночи источники света.
Мерцание звёзд – огоньки сигарет.
Последний парад начинают планеты,
И каждый получит счастливый билет.


Рецензии