Who is close to us in spirit
You are my shining star, my star.
-Reamonn.
Love is always different
From life to life
We meet many souls.
But close for millennia
It becomes only a few.
So it happens in life -
Out of hundreds , we choose only
A few people for life,
Who is close to us in spirit.
19.02.2022.
Свидетельство о публикации №122021909177