Послання Russian Pederation

Вас ніхто не вітатиме квітами,
Перший крок ї зустріне труна!
Будете стріляні, будете битими.
Гідна та вільна країна одна!

Ви не лякайте своїми бляшанками,
Кожна їз них - самохідний мангал!
Горіти, палати чужинському танкові!
Вам треба, батьки, щоб ваш син погибав?

Треба великі нові кладовища?
А жаль та скорбота, що вб'є матерів?
Треба, щоб горе хилило все нижче,
Бо ви зажадали чужої землі?

Де ваша воля? Де ваша сила?
Жага, щоб позбутися влади дурної?
Нема? А нема, отже будуть могили -
Вартість бажання свободи чужої!


Рецензии