Lima-Peru

  Весна сегодня  !
так игрива
  Капель летит ,

блестит листва
 
  Жаль , что на берег
вылез
   Ихтиандром-Ъ

  From love und gоne
сдыхать пора ,

 Клешнями в воздухе
 пишу Ей  :

 i настигал Тебя
 по дну , со -  стычач
 верст  ,

из мерздлой  донной
  тишины

 И - перепад давления
 con esta тэмпричэ оф эмбиент

 The Coast is near
said
  you to me

 Под shore-line
  вылезла Церковной
 bight

 Sun killed u
up from skies
  by warmth of watering supply , thanks not
 from lenses of H2O
   
 By shallow instinct waters
-  Now , Shooter , easily , very slow
  pass me ,  yr gun ?  please ...  You're officially out of investigation

   ( -  Und if i am  not agree  -  you'get at least six bullets from around )

 - You , think that - ?
 - Please pass , get a vacation , do not get abide with that
 Tremmel Trimmell  -  ?  While on working hours - or ,
   on private  -  this is mine advice
 to you ,

   Shooter  ,
  you can consumpt garbage further - not in rank prohibit it  to you
 Bad look , lost of muscles , crazy outperforming  of you , even against
   police und society 


Рецензии