Люди привчились радiти тому, що минув рiк
рік, у якому було і хороше, й погане.
Рік, у якому не все в нас було бездоганно,
але ми вдячні йому лиш за те, що він був.
Люди привчились радіти тому, що було.
Люди привчились радіти тому, що ще буде.
Просто привчились радіти життю просто люди,
ті, хто щомиті долають добром вічне зло.
Рік, що минув... Рік утрат... Рік надій... Рік тривог...
Рік, у якому пішли... У якому вродились...
Рік, у якому з'єднались жорстокість і милість.
Рік, у якому ішов з Україною Бог.
Свидетельство о публикации №122021802274