Знову я себе не впiзнаю!
найкращоi подруги був
День народження.
Я нiчого не памьятаю.
Але,судячи по грошам,
якi я знайшла в iнших
трусах,було весело!"
Гумор з "Однокласникiв"
"Я прокинулась вночi,
Бачу-грошi у руцi!
Мац за сраку-мокра
срака:
Значить,згвалтував,
собака!"
З почутого гумору
У пьяноi-бiльша
шаткiсть Землi,
Смiеться портрет
тата з мамою:
Ввечерi-
я танцювала,як
всi,на столi,
А вранцi-
прокинулась на
лiжку,мiж двома
мужиками!
Свидетельство о публикации №122021703215