Поле волошкове
Бачу знову в снах...
Сонечко навколо
Сяє в небесах.
Жайворонок в’ється,
Радість навкруги...
Бачила, здається,
Все це не у сні.
Протікає річка
(Мов те скло вода),
Річка невеличка,
Та не видно дна.
Протилежній берег
Обрамляє ліс.
Цю яскраву зелень
Нам Господь приніс.
Дякую природу
За її красу.
Знов чекати буду
Літечко й весну...
Свидетельство о публикации №122021600919
Поздравляю Вас с Праздником Святой Троицы! Храни Вас БОГ!
Владимир Гусев Тульский 12.06.2022 11:47 Заявить о нарушении