Молитва долi

Стану на коліна
Помолюся Богу.
Дай же, милий Боже,
Чистую дорогу.

Забери страждання
І сердечні муки.
Дай палке кохання
Й чоловічі руки.

Допомога дому
І життєва сила…
Забери цю втому,
Бо вона немила…

Хочу, Боже, ласки
Світлої твоєї.
І життя як казки,
Доленьки моєї.

Хочу щоб дитинка
Моя радість мала.
З голоду не мерла,
І в надії встала.

Дай же Боже сили
Й поміч мені світлу.
Іскру – не згасила.
Квіткою розквітну.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2022
15.02.2022
21:33
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии