Чайная церемония

    Нечаянная церемония...***)

       Любить Ли...**)

    __***) Не ори...*)


       Без це...***) Пей, хтца?@!


     16.02.
      2022


      Так Вы - пьем...**)

        ЗаЛюбовь!


Рецензии