Позови меня с собой. Call Me, Darling
https://www.youtube.com/watch?v=DPOO7A_mOKQ
Call Me, Darling
Once again a wind of unkind variations
Will take you far off
It won’t give me even a shading instead,
It won’t ask me
Whether I wish to fly with you and to leave
Like a light yellow leaf
And like a bird of my dream.
Call me, darling, with you now
I will come in spite of darkness.
I will follow you, darling,
Notwithstanding all Oracles.
Everywhere I will come
Where you will draw the sunlight
Where broken desires
Once again regain their power and height.
Through the years in vain I was looking for you
Among the passers.
I believed you’ll always exist in my life,
But you’re departing.
In the crowds of people you will never spot me.
But as I love you, my dear,
I let you go. Be free!
Every day when night time descended again
To lull the city
I got running at once from my house away
To cold and yearning.
Seeking among impersonal night dreams your face,
But in doors of new days
I enter alone again.
Оригинал
Слова и музыка: Татьяна Снежина
Снова от меня ветер злых перемен
Тебя уносит,
Не оставив мне даже тени взамен,
И он не спросит,
Может быть, хочу улететь я с тобой,
Желтой осенней листвой,
Птицей за синей мечтой.
Позови меня с собой,
Я приду сквозь злые ночи.
Я отправлюсь за тобой,
Что бы путь мне ни пророчил.
Я приду туда, где ты
Нарисуешь в небе солнце,
Где разбитые мечты
Обретают снова силу высоты.
Сколько я искала тебя сквозь года,
В толпе прохожих.
Думала, ты будешь со мной навсегда,
Но ты уходишь.
Ты теперь в толпе не узнаешь меня,
Только, как прежде любя,
Я отпускаю тебя.
Каждый раз, как только спускается ночь
На спящий город,
Я бегу из дома бессонного прочь,
В тоску и холод,
Я ищу среди снов безликих тебя,
Но в дверь иного дня,
Я вновь иду без тебя.
Свидетельство о публикации №122021600167