Stand me tightъ

  Когда waked-up
 i vertically
     to Zenith

 When get away
Гной и вражда

 Тогда и
лишь тогда - !

 Тогда & лишь
 тогда

 Скажу то ,
наконец  :

 -  0h , yea   :

 " no need
   to lie und hide , und run     "
 
 to hide
  - it's a wonderful _end
 of 5 cycles
 

 


Рецензии