***

Під три чорти усіх злодіїв!
Усіх хто шкоду заподіяв!
Під три чорти котіться підлі,
Ви серцем й духом надто збідлі!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2021
14.02.2021
23:50
м. Львів
Усі права застережені. Будь-яке використання лише за письмової згоди автора.


Рецензии