Суржик

Вот придэ и зайдэ у мою хату,
Здоровиньки булы ей кажу,
Буду ржать я, як конь, я вжеж радый,
У красный угол её посажу,

Познаёмымся, дива, поближе,
Шоб подольше умисти побыть,
Ждэ Сашко тоби, пишет и пишет,
Пишет, хлопчик, як ждёт он тоби,

И картопля очищена у блюде,
Да и мясо нарезано вже,
Огурцы, помидора, цибуля,
Мы умисти сготовим обед.

                31.10.22.

Я же тоби казав,
Я тоби не казак,
Я для тоби фазан,
Ты для мени коза.


Рецензии