Не порти этот сладкий вкус!

Remain sweet! Don't spoil your taste
Though salt and bitterness assail,
Don't make yourself demamded waste,
Believe your will won't let you fail!


Не порти этот сладкий вкус!
Пусть сыпят критику и соль,
Собой останься - ты не трус,
И одиночества знал боль.


Рецензии