Prince of Dane

       Birgitte und Freya
 Two dotty daughters'
        were surnames

   Engage to labour
can rename
  Before u 'waiting for thi end

   sleep i so
    well  ,

   Coast of the
Freesland 
   :
   уныл песок

 От мыслей ,  da отт дум
б-л занемог

  ~ Лянчи плывут
 в Бол. / малый Бельт

 А - здесь
Пустота 

      Нет-нет ,  да &  нет


 
 - - - - - - -


Рецензии