Розмовляйте зi мною удень, розмовляйте вночi
Не лишайте мене без людського звичайного слова.
Ані я, ані ви – ми не виживемо без любові,
а любов – красномовна, ніколи любов не мовчить.
І любов не повинна мовчати – їй мова дана,
щоб назвати словами щасливими все, що існує.
Лиш словами любов нелюдську нелюбов опанує.
І усе переможе любов. Лиш любов. Лиш вона.
Все кажіть, говоріть – адже слово спочатку було.
І за мить зародилась любов – од найпершого слова.
Щиро слухаю вас: розмовляйте словами любові,
і загине од слова любові – найгіршее зло!
Свидетельство о публикации №122021300409
Почему так приятно на душе?
Почему так светло?..
С уважением,
Елена Транковская 13.02.2022 16:32 Заявить о нарушении