Все у мене - з тихим львiвським настроем
Надвечірнім. Затишним. М'яким.
Настрій мій, як осінь, пахне айстрами.
Настрій – з крилами, мов серафим.
Я спостерігаю, як божественно
йдуть хмаринки крізь хрести церков.
Відчуваю кавове піднесення,
як в юнацтві відчував любов.
Вірш чернетку словом обціловує.
Вечір заважає плину рим.
І душа моя весь світ вшановує
у пекучім погляді твоїм.
Свидетельство о публикации №122021207100
Трогательные Стихи.
Перевела:
http://stihi.ru/2022/02/12/9332
Уважительно к таланту)
Светлана
Светлана Груздева 13.02.2022 08:05 Заявить о нарушении