***

Пів кроку до здійснення мрії ,
Пів миті -і смак перемоги ,
Пів слова , що змінять події ,
Розтягуються до знемоги ...

За пів поцілунку -кохання ,
Лише за пів погляду -зустріч ,
Ще променя пів -і  світання,
Пів дотику і... вже пліч  о пліч ...

Чекаєм, нервуєм, звикаєм ,
Беремо терпіння уроки ,
На пів отих миті змовкаєм,
Щоб чути годинника кроки ...

Та поки маленьких пів миті
Нам вічністю часом  здається,
То з іншого боку життя пів
Стрілою повз нас пронесеться ...


Рецензии