Get you in sunshine

    ALK test's
rapidly cells
    ' mutirued

  Say , Boby ,  distinctly  -  mutation  to  D-3
dont u forget of me    !

  -  Touch the red button - 
Alarm !!!
         Fuck the mice , suki
забегали , run around ,
  abt. kabany-y
 type of security

          -     Professor ,  fuck e'm out und back
 
     Mыши итаk
 по подвалам Равенны разбежались .. .

 -  Ну-да , мы делали научный Тэстъ и  -  именно Вы  -  нам помешали  !

 -  Cloze better all  k-lapans  opened for (H20 ) right now     !-!!

 -  it is too late  -    Mr. Fuck U


Рецензии