А вже ранок...

** ** **

А  вже  сіріє  за  вікном.
Ще  мить - і  розпочнеться ранок.

Дарує  Бог  нам  гарний день,
Нові  турботи,  нові плани.

О,  ця  щоденна круговерть !
До  неї  якось  ми звикаєм,

А  що  вже  завтра  там гряде,
На  жаль,  цього  ніхто 
не  знає...

Ця  філософія  життя !
Нема  нічого  в  ній нового.

Колись   усе  це  вже було',
Так  нам  говорить  Боже Слово...

Світанок  сонце  підіймав,
Спахувало  небо  знову,

Мабуть  воно  лише  нове',
І  неповторне,   й загадкове...

** ** **
Людмила  Калашнікова-Варавко
  23.10.21.
Фото нет


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.