Змiнити свiт

З яких невідомих світів
До світу цього прибули Ви?
І скільки таємних ходів
Зробили Ви в темряві зливи?
 
В яких таємничих містах
Ви душу свою будували?
І в ночі квітучих садах
Які солов'ї Вам співали?
 
І Ваша краса, ніби стяг,
Літає над містом і полем,
І в сяючих Ваших очах
Читаються мудрість і воля...
 
Всіх загадок Ваших і снів
Давно вже не перелічити,
Будуючи безліч мостів,
Ви можете світ наш змінити.


Рецензии